ШВЕЙЦАРСЬКА СИСТЕМА,РОЗБИРАЄМОСЯ, Швейцарська система, розбираємось, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

04 червня

ШВЕЙЦАРСЬКА СИСТЕМА,РОЗБИРАЄМОСЯ

04 червня

ШВЕЙЦАРСЬКА СИСТЕМА,РОЗБИРАЄМОСЯ

Сезон вже ось-ось!

Вітаю любителів beachsoccer! Традиційна швейцарська система, як перший етап змагань з пляжного футболу! Гайда розбиратися!


Слідуючи трендам FIFA - КАПФ також не відстає та інтегрує в свої змагання «швейцарську систему» проведення змагань. Не будемо ми тут розраховувати алгоритми, квадратні корені, виводити теорему Піфагора. Розкажемо все максимально доступно:

 ⁃ Перед початком змагань формується загальний список команд учасників розіграшу, котрі розставляються згідно рейтингу

 ⁃ Другим аспектом є розділення даного списку на дві рівні частини

 ⁃ У першому турі зійдуться колективи, перша команда з верхньої частини проти першої команди нижньої частини таблиці; друга команда верхньої зійдеться у двобої з другою командою нижньої; третя з верхньої проти третьої з нижньої… (і так далі за відповідністю)

 ⁃ За результатами перших поєдинків формуються так звані «корзини» за набраною кількістю балів відповідно до першого туру

 ⁃ На матчі другого туру, розклад формується за таким же принципом, як і перший, але за умовою «переможець-з переможцем», «переможений-з переможеним»

 ⁃ На третій тур команди знову формують «корзини» за схожими (однаковими) результатами 

Важлива умова: не може бути два поєдинки між одними й тими самими командами.

Нота бене: за перемогу в основний час - 3 бали; за перемогу в додатковий час - 2 бали; за перемогу в серію післяматчевих ударів - 1 бал. Цього сезону за даною системою буде проведений відбірковий етап довжиною у 5 турів. Після чого клуби розподіляться на ліги по 6-8 команд та перейдуть до основного розіграшу, де в одному колі, один з одним, розіграють комплекти нагород. Вже за декілька днів анонс чемпіонату, розкриття всіх команд-учасників та безліч іншого. 

Дочекайтесь, буде гаряче! Підписуйтесь на наші месенджери, слідкуйте за новинами, пляжний футбол набирає обертів!