АЛЬТЕРНАТИВА — ЧЕМПІОН VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!​., Підсумки фіналів VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

19.08.2023

АЛЬТЕРНАТИВА — ЧЕМПІОН VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!​.

19.08.2023

АЛЬТЕРНАТИВА — ЧЕМПІОН VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!​.

NC Beachsoccer — BSC ARTUR MUSIC-2 

Матч за третю сходинку, за бронзову нагороду. Зарядити всіх глядачів перед фіналом вдалося на славу. Матч імені Віталія Сидоренка. У цій зустрічі сяяв саме він. Музиканти відкрили рахунок на 13 хвилині, Сергій Степаненко вперше відзначився у цій та не востаннє. Тягнулися хвилини, пресинг від господарів поля наростав, справлятися Музикантам-2 було все важче і важче. Щитнік за 4 хвилини після забитого голу свого суперника робить рахунок у матчі 1:1. А через атаку Владислав Парубець виводить команду NC Beachsoccer вперед. Та своє слово ще скаже Сергій Степаненко, який вдруге у грі відправив повітряне серденько — 2:2. Не міг про себе не нагадати знаний на піску майстер — Артем Криворучко, який знову виводить свою команду на п‘єдестал. А далі для NC Beachsoccer все, як у тумані. Камбек від Музикантів-2. Олег Зборовський за 4 хвилини до кінця матчу забиває надважливий гол і протягує свою команду у допи. Де після розіграшу з центра поля, вищезгаданий Сергій змушує просто аплодувати всіх глядачів. Секунда…..і арбітри призначають пенальті у ворота Віталія Сидоренко, за фол проти Олега Щитніка. Олег Щитнік розбігається…… м’яч у воротах. Друге пенальті у матчі хлопці з NC Beachsoccer реалізували. Артем Криворучко вперше відходив до точки, але тоді Віталій Сидоренко забрав м’яч до рук. 4:4, і в додатковий час хлопці переможця не визначили. У хід пішли пенальті……лотерея, яку виграли футболісти гостей, завдяки сейвам Віталія Сидоренка. Отож бронзу завоювала команда ARTUR MUSIC.

Альтернатива — VIT

Матч дійсно гідний фіналу. Дві абсолютно рівні команди. Боротьба на кожному клаптику піску. Перед поєдинком експерти віддавали перевагу саме гостям, але початок матчу просто довів зворотне. Валерій Чернєв, який протягом сезону не забивав, зробив це у фіналі й поклав першу цеглинку в дім під назвою «Перемога». Щоправда, гравця збірної України та команди гостей — Івана Глуцького ця ситуація не влаштовувала. Та тим самим Іван зробив дубль й дозволив одноклубникам впевненіше почувати себе на піску. А на початку вже другого тайму взагалі перевага у два м’ячі, адже гол забив Олександр Самойленко, здавалося не відіграють зелені! Та тільки не для підопічних Миколи Петровича. Олег Сіренко — «повітряний, як десерт», скоротив перевагу до одного голу, Віталій Рахно зробив так, щоб вболівальники Альтернативи були задоволені. Нічия 3:3, а далі коїлося щось незрозуміле, але дуже цікаве та видовищніше. Олег Сіренко оформлює дубль для себе та 4 гол для команди Альтернатива. Іван Глуцький знову був покликаний на спасіння й він забиває 4:4. А далі просто Пашко…… який вивів Альтернативу спочатку на проміжну першу сходинку, через атаку Максим Сягровський знову зробив так, що Олімп був нічийний! А вже за кілька секунд стадіон вибухнув від проходу Андрія Пашка й точного удару з лівої. Навіть 5 польових команді VIT в кінці зустрічі не допомогли підняти над головою такий бажаний трофей. АЛЬТЕРНАТИВА — чемпіон VIKNAR`OFF BEACH SOCCER CUP 2023!