ДРУГИЙ ТУР ЗІШТОВХНЕ ГОЛОВНИХ ПРЕТЕНДЕНТІВ НА ТРОФЕЙ В ОСОБИСТІЙ ЗУСТІРІЧІ.БАТАЛІЇ НА ПІСКУ ТРИВАЮТЬ, Анонс другого туру Кубку Києва 2023, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

08.09.2023

ДРУГИЙ ТУР ЗІШТОВХНЕ ГОЛОВНИХ ПРЕТЕНДЕНТІВ НА ТРОФЕЙ В ОСОБИСТІЙ ЗУСТІРІЧІ.БАТАЛІЇ НА ПІСКУ ТРИВАЮТЬ

08.09.2023

ДРУГИЙ ТУР ЗІШТОВХНЕ ГОЛОВНИХ ПРЕТЕНДЕНТІВ НА ТРОФЕЙ В ОСОБИСТІЙ ЗУСТІРІЧІ.БАТАЛІЇ НА ПІСКУ ТРИВАЮТЬ

Вітаю! Пропоную до вашої уваги анонс другого туру Кубку Києва 2023!

Альтернатива — BSC ARTUR MUSIC 

Матч, який заслуговує на фінал, але поки ці команди зійдуться у другому турі. Стартанули обидва колективи з перемог, що абсолютно не дивно, адже являються «китами» столичного футболу. Були вже зустрічі між цими колективами у сезоні 2023, але вони вже забуті. Кубок — це абсолютно нова історія! Дві команди мають по трофею в цьому сезоні. Музиканти показали краще себе саме на дистанції, а ось спринт виявився саме за Альтернативою. За ким же залишиться третій забіг?

FC «ARP 410» — UNION (BRZ) 

Як раз ці два колективи підходять у пригніченому настрої. Розпочати з перемог командам не вдалося, перший млинець на Кубку Києва 2023 виявився комом. Дарує доля ще одну можливість, на цей раз точно хтось поїде зі столичного Гідропарку в ролі переможця. Осипенко, Малиш проти Телятника та всіх гравців команди UNION (BRZ), котрі допомагають Ярославові забивати надважливі голи, та боротися за особисті нагороди. Другий тур, неділя, дві команди — та лише один переможець!

Kicker — REZULT 

Гості, які часу даремно не втрачали, провели класну трансферну кампанію. Максим Войток, Олександр Самойленко — та це не всі гравці, які перебралися в оренду до команди REZULT. За інсайдерською інформацією — Олег Будзько теж з’явиться на піску в футболці червоного кольору. Гості у першому турі не без проблем переграли UNION (BRZ), влаштувавши гольову феєрію. Kicker же грає одним і тим самим складом, роблячи непоганий фундамент саме на сезон 2024. «Готуй сані влітку», — Євген Старовойтов. Матч обіцяє бути цікавим, подивимося: чи новачки REZULT вже влилися в новий колектив? Або нас очікує перша перемога Kicker у Кубку Києва 2023?