BEACHSOCCER ПОВЕРТАЄТЬСЯ У СТОЛИЦЮ УКРАЇНИ! ЛІТАК «ПЕКЕЛЬНИХ БАТАЛІЙ НА ПІСКУ» ВЖЕ У ПОВІТРІ, Анонс першого туру чемпіонату міста Києва, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

30 травня

BEACHSOCCER ПОВЕРТАЄТЬСЯ У СТОЛИЦЮ УКРАЇНИ! ЛІТАК «ПЕКЕЛЬНИХ БАТАЛІЙ НА ПІСКУ» ВЖЕ У ПОВІТРІ

30 травня

BEACHSOCCER ПОВЕРТАЄТЬСЯ У СТОЛИЦЮ УКРАЇНИ! ЛІТАК «ПЕКЕЛЬНИХ БАТАЛІЙ НА ПІСКУ» ВЖЕ У ПОВІТРІ

NC Beachsoccer – MAXteam
Відкриття сезону 2024! Регулярний чемпіонат розпочнеться поєдинком, де точно можна назвати фаворита. NC Beachsoccer провели тижнем раніше, Кубок Пам’яті Євгена Рябчука, де у поєдинку за бронзу поступилися FC Griffin. MAXteam загадка сезону, сподіваємося, що «жовті» зможуть нав’язати боротьбу у стартовому матчі сезону, цілком можлива й недооцінка зі сторони фавориту.
Шанси: 70 на 30

Альтернатива – VPK-ПОВЕРХНОСТЬ ТВ
Враховуючи результати минулого сезону, трансферну кампанію 2024, збереження ключових гравців, окрім Ігоря Левченка, звитягу у Кубку Пам’яті Євгена Рябчука – Альтернатива перебуває не тільки у хорошій фізичній формі, а ще й має прекрасний мікроклімат у команди. Микола Петрович, знову залучає молодих гравців з НУБІП, які зможуть демонструвати результат вже тут й зараз. Для VPK-ПОВЕРХНОСТЬ – перший вихід на пісок, в розрізі офіційного поєдинку, буде важкувато, та внаслідок самовіддачі й фарту, можливо все!
Шанси: 60 на 40

REZULT - NC Beachsoccer U-21  
Почати потрібно з того, що Володимир Петрович – функціонер команди NC Beachsoccer, зібрав ще й молодіжний склад, це заслуговує окрему повагу. Керувати юніорами буде Артем Криворучко, який о 9:00 проведе зустріч у ролі ключового гравця дорослої команди. У REZULT теж відбулися зміни на тренерському містку, Максим Войток після тогорічного VIKNAR'OFF BEACHSOCCER CUP повноцінно став у руля команди. Кубок на минулих вихідних, закінчився шостою сходинкою, але набралися досвіду й підтягнули фізичну форму, зазначав Максим. Дебют на тренерському містку Максима Войтка вже об 11:00 у суботу. Досвідчені «червоні» проти молодих та запальних «синіх» - сутички гарантовані, тим цікавіше.
Шанси: 50 на 50


Griffin — Kicker
Трансфери, трансфери й трансфери……чудо для Griffin або навпаки зайва відповідальність? Збірники, команда з найсильнішим складом за іменами. Griffin готується до чемпіонських поєдинків вже зараз. Команда посіла третю сходинку у турнірі Пам’яті на минулих вихідних, чим особливо були незадоволені. В ці вихідні перевірка командою Kicker, інформації про хлопців небагато, але зустріч обіцяє бути запеклою.
Шанси: 60:40


BSC “Dominos” — Sensum
Цікаво, цікаво…..дві абсолютно рівні команди. Так, господарі у минулому сезоні виступали у «вишці», очок назбирали мало, зате досвіду багато. Sensum залишився в тому складі, що й був, а це означає зіграний та міцний колектив. Битва двох «середняків», які подарують прекрасні емоції й запеклі баталії на піску. Іванов, Коробка……все ще в Sensum?
Шанси: 50 на 50


АНРЕАЛ — STM Kyiv
Битва відомої та новачка в сезоні 2024. АНРЕАЛ як й BSC “Dominos” у минулому сезоні не потягнули змагання з китами, але це урок на сезон 2024. Початок для АНРЕАЛ далеко не найкращий, команда загадка — STM. Що очікувати, від чого відштовхуватися головному тренеру, поки невідомо, але привідкриємо завісу - FC EXIST.UA з минулого сезону тісно переплітається з цьогорічними новачками. Напевно слід відкрити мобільний додаток КАПФ та роздивлятися заявку команди на сезон. Відбірковий етап, є ще шанс на помилку, та навіть не одну. Шанси: 55 на 45

Viatec — Десна
Ось це вже вивіска, ледь не на головний поєдинок тижня. Десна, дебютує у пляжному футболі, відразу проти улюбленця публіки — Миколи Обіюха. Важкий поєдинок як для одних та й для інших. Viatec спробує здобути першу перемогу над новачками, але враховуючи, що гості готувалися весь час на паркеті взимку, далі перейшли на пісок, функціональна підготовка має бути на висоті. Футзал й пляжний зовсім різні види спорту, зовсім різні м’язи працюють, але найголовніше, що це гра з м’ячем яку обожнюють всі, хто хоча б один раз з’являвся на столичній арені Гідропарк.
Шанси: 50 на 50.


Брага — Tozo-Print
З назв, можна здогадатися, що це битва новачків, але….. у господарів просто ребрендинг. Знайомтесь, у минулому 2023 — СЕЙФОРТ, а у 2024 — Брага. Сподобалось, як закінчували сезон хлопці тоді ще у «синьому» комплекті форми, що буде в суботу….великі питання. Tozo Print, амбітний проєкт, команда, яка починає свій шлях в сезоні проти вже досвідчених бійців, але важко на відбірковому етапі, значно легше потім в основному.
Шанси: 50 на 50


Чемпіон 2023 — UNION (BRZ)
Ребрендинг чи нова команда? Під маскою чемпіона ховається столична «музика». Команда, яка піднялася на Олімп у 2023 році. Головне питання, чи побачимо ми назву цього колективу до кінця сезону, гадаю всі зрозуміли про кого ми пишемо. UNION (BRZ), команда у минулому сезоні виступала у першій лізі, зірок з неба не хапали, але суперникам по грі не поступалися. Зараз перевірка значне серйозніше, доведеться їхати до Чемпіона в гості.
Шанси: 60:40


МФК Сервіт — 2Т (Трансбуд ТСП)
Насправді саме дана зустріч, може позмагатися з протистоянням «Viatec — Десна» за звання центрального матчу. Господарі, у першій лізі тогоріч, залишилася команда без нагород. Для МФК Сервіт, це справжня проблема, яку хлопці будуть вирішувати у цьому році. Дев’ять місяців підготовки та вже в неділю поєдинок проти команди 2Т. Ще одна команда-загадка, розгадати в першому ж турі буде важко, доведеться попрацювати мізками. 2Т брали участь у вищій лізі міста Києва з футзалу, тож команда звикла до серйозних перевірок.
Шанси: 50 на 50

Lifecell — Катран
Господарі, бронзові призери першої ліги 2023. Катран — команда, яка дуже мало очок набрала у другій лізі. Катран не покидає надії піднятися на пляжний Олімп. Олексій Атлашов, збирає футболістів й ганяє у піску, аби ті у другому сезоні, доводили, що лише перший млинець комом, а далі все буде «у шоколаді». Цікавий поєдинок, з погляду тактики та стратегії. Відразу пресинг чи будуть команди передивлятися один до одного? Перевіримо у неділю о 12:00.
Шанси: 50 на 50