ПЕРШИЙ МЛИНЕЦЬ НАНІВЕЦЬ? ДУБЛЮЧІ КОМАНДИ НАБИРАЮТЬ БАЛИ. ФАВОРИТИ ВІДОМІ, ПІдсумки першого туру чемпіонату міста Києва, Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

03 червня

ПЕРШИЙ МЛИНЕЦЬ НАНІВЕЦЬ? ДУБЛЮЧІ КОМАНДИ НАБИРАЮТЬ БАЛИ. ФАВОРИТИ ВІДОМІ

03 червня

ПЕРШИЙ МЛИНЕЦЬ НАНІВЕЦЬ? ДУБЛЮЧІ КОМАНДИ НАБИРАЮТЬ БАЛИ. ФАВОРИТИ ВІДОМІ

NC Beachsoccer — ФК MAXteam
Перше протистояння у 2024 році. Забігаючи наперед інтриги не вийшло. Повне домінування на піску збоку господарів поля. Взялися вони відразу з 2-ї хвилини поєдинку, коли Олексій Кіриченко та Максим Хижняк, на тій же хвилині, відправили м’яча у сітку Олександра Поліщука. Перший тайм закінчився з рахунком 3:0, третій м’яч на рахунку Максима Семидочного, перший гол в кар’єрі за NC Beachsoccer. Другі 12 хвилин й знову три м’ячі без відповіді суперника. Андрій Маховка та двічі Олег Щитнік вже остаточно підвели риску під іменем переможця, можливо навіть не слід було грати й третій тайм. Але саме у заключній дванадцятихвилинці, побачили справжню гольову феєрію, сім голів збоку господарів проти одного від гостей. Євдокимов, Маховка, двічі Парубець, Мириненко, Щитнік та Хижняк — забивали за господарів. Олексій Ергін не тільки отримав жовту, а ще й гол забив. Перший поєдинок сезону 2024 закінчився з рахунком 13:1.

Альтернатива — VPK-Поверность ТВ
Ще одна зустріч, колективів з абсолютно різних ігрових світів. Так, можливо це занадто жорстко, але гадаю, футболісти гостей ображатися не будуть, бо свої очки та перемоги в них попереду з рівними за силами командами, а тут Альтернатива, переможець Кубка Пам’яті Євгена Рябчука, неодноразовий призер чемпіонату України. Перший тайм, як були сили, гравці гостей тримали та створювали моменти. Другий тайм, пройшов переважно у спокійній манері, та під контролем підопічних Миколи Костенка. А третій тайм, тайм імені Альтернативи, змогли дотиснути суперника, забити важливі голи й почати сезон з важливої у психологічному плані, перемоги. У підсумку, дублі від Олега Зборовського та маестра — Руслана Козюри. Голи: Валерія Чернєва, Олега Будзька, Олександра Пославського, Руслана Ніфталієва та Андрія Пашка, підвели риску під графою «забиті голи команди Альти». Гол престижу на рахунку Олександра Кобельчука.

REZULT — NC Beachsoccer U21
Власне, прогнози підтвердилися, замало видовищнішого футболу, але багато боротьби, сутичок й жовтих карток. Шість жовтих карток на дві команди, це більше аніж забитих голів. Перший тайм — відносно спокійний, лише один забитий м’яч від Дмитра Тельвінова. Чим ближче до закінчення, тим вищий градус поєдинку. На 16-й хвилині Станіслав Балаченко відправив м’яч вдруге у сітку воріт «червоних». REZULT прагнув помститися й переграти молодшого супротивника, але Артем Криворучко вдало обрав тактику, яка призвела до перших залікових балів молодіжної команди NC Beachsoccer. Червоні спромоглися в кінцівці на забитий гол. 34 хвилина стала гольовою, Юрій Овсянніков записав у свій доробок точний удар. Вітаємо, молодіжну команду з першою перемогою в історії.

FC Griffin — Kicker
Збірники + В’ячеслав Реуцкий = легка перемога. Простий арифметичний вираз, який розв’язати було максимально легко. Тринадцять голів за тридцять шість хвилин зустрічі. Фантастичний показник результативної продемонстрували нам гравці господарів. Традиція є традиція, Олександр Магда з гірчичником пішов з поля. Час іде, а нічого не змінюється. FC Griffin дуже просто розібрався з підопічними Євгена Старовойтова. Пента-трик від Максима Войтка, хет-трик від В’ячеслава Реуцького, якого напевно, теж потрібно вже викликати у збірну. Дубль на рахунку Андрія Потапова та голи від Івана Глуцького та Олександра Галицького встановили кінцевий рахунок. Роман Бердій прагнув змінили положення, не хотів він аби перша зустріч у чемпіонаті закінчилася з «баранкою» голів. Тож, самотужки й відзначився. Прірва у 12 голів між командами, FC Griffin заробляє першу перемогу в сезоні.

BSC “Dominos” — Sensum
Нарешті, чекали 4 години, хоча б натяк на інтригу й даний поєдинок нам її подарував. Андрій Романенко багато працював індивідуально, намагався бути кращою версією себе, тож не дивно, що саме він відкрив лік забитих голів у новому розіграші столиці незламної держави. На першу перерву, команди пішли з мінімальною перевагою господарів, в таймі номер дещо розкрилися й посипалися голи. Володимир Кондрашин забив другий, тим самим, добряче «струсанув» гостей, які моментально ввімкнулися. Максим Моісеєв, Дмитро Іванов, Ігор Байдак — Sensum вже попереду. Друга перерва настанови від тренерів, й активніше розривають саме господарі. Дмитро Дорохов, Владислав Кулик дарують надію на першу перемогу в сезоні. Залишається близько 5 хвилин, нічого не передчувало біди, та як грім крізь сонце, забивають гості. Дмитро Іванов спочатку зрівнює рахунок, а за 80 секунд до кінця зустрічі взагалі вириває перемогу. Перемога у спекотну погоду — приємніша вдвічі, особливо завітавши після гри у фан-зону «Маракана».

АНРЕАЛ — FC STM Kyiv
Поєдинок. Боротьба. Баталії. Все це можна віднести до першого тайму, Олександр Рафаловський на екваторі першого тайму забив, так рахунок й протримався до закінчення дванадцяти хвилин. Розгойдуватися, придивлялися, аналізували. Теж слова, які характеризують перший тайм. Далі, гольова феєрія, гольовий театр у виконані команд. Юрій Правук проти Владислава Копишинського, хвилину хлопці так й не розділили, на 14-й забили. Надалі ж, забивали лише АНРЕАЛ. Ганзевич, Даніловський, Лісовий, той самий Юрій Правук та Іван Шарковський — один з кращих гравців минулого сезону. Другий тайм виявився дуже гольовим, третьому обійти будо важко. Лише три рази голкіпери дістали м’яч із сітки. Двічі це зробив воротар гостей, одного разу — господарів. Микита Шорніков, Юрій Правук, який у цій грі забив три, став найкращим на дві команди. Заключний гол, у першому матчі під назвою FC STM Kyiv забив Іван Антоненко. Загальний рахунок 9:2 на користь АНРЕАЛ.

Viatec — Десна
Ми з вами в анонсі не помилилися, центральний поєдинок туру. В якому було все, голи, жовті картки, вилучення, забиті й незабиті пенальті по ходу зустрічі та навіть серія «точок» аби виявити переможця. Стартові дванадцять хвилин закінчилися з рахунком 4:2 на користь господарів. Ігор Фещенко відкрив рахунок, Віктор Данилів зрівняв. Далі за справу взявся маестро Микола Обіюх, а згодом Сергій Лузан впевнено реалізував пенальті. Андрій Огнистий один м’яч відквитав, але Сергій Лузан оформивши дубль ще у першому таймі, зробив комфортну перевагу команди Viatec. Другий тайм був навіть спокійніший за перший. Богдан Зінгель забив й дещо скоротивши відставання Десни. Третій тайм……все як в тумані. Незабитий пенальті Миколи Обіюха, гол Сергія Мельника й три вилучення на дві команди. Червоне світло й дискваліфікацію побачили й побачать: Віктор Данилів та Сергій Мельник (обидва Десна), Олександр Полішко (Viatec). Нічия за закінченням основного часу, й матч перейшов у додатковий. Де обмінялися голами обидва колективи, вище згаданий маестро Viatec та Сергій Макаренко. Відправили бити «точки» й удача посміхнулася саме господарям. Viatec та Десна видали прекрасний поєдинок як для першого туру та подарували глядачам нарешті справжній пляжний футбол, його емоції, його принциповість та небажання поступатися кожною піщинкою.

Брага — TOZO-PRINT
Новачок не зміг перемогти команду, яка змінила назву. Навіть заручившись підтримкою Анатолія Домбровського, гості нічого не протиставили досвідченішим господарям. На середині першого тайму Костянтин Шевченко відрив рахунок. За хвилину на табло, після точного удару Артема Ковпака, майорів рахунок 2:0. А наприкінці тайму, «пахло» вже розгромом, Віктор Марченко зробив результат 3:0. Другий тайм був значно менш результативний, той самий, Віктор Мельник оформив дубль й перевага у чотири м’ячі. 24 хвилини знадобилося аби дещо розібратися у грі на піску TOZO-PRINT, справи пішли трішки краще. Богдан Павлусенко забив з гри, але за пару хвилин після не зміг переграти голкіпера з пенальті. А Ярослав Хмельовський перед голом престижу, довів рахунок до розгрому. Як наслідок, перший млинець нанівець, але шишки теж потрібно набити……

Чемпіон 2023 — UNION (BRZ)
Ну що ж, розкрити таємницю ми не зможемо. Хто ж вони? Такі загадкові гравці, які забивають просто шалену кількість голів?…..Господарі, не відкладали справу до нових віників, приїхали, побачили та перемогли! Кредо даної зустрічі саме таке. Спекотна погода, яка за кілька годин змінилася на бурю в самому центрі Києва, дозволила Чемпіону продемонструвати справжню гру чемпіона 2023. Чотирнадцять проти трьох. За Чемпіонів забивали: тричі Дмитро Крохмалюк, тричі Ігор Левченко, двічі Іван Гребенюк та Тимофій Листопад. По голу в доробці: Сергія Максимця, Андрія Неруша, дебютантів команди — Максима Сягровського та Євгенія Малика. Гості ж просто виявилася не готовим до натиску. Вони поступово намагалися увійти в режим зустрічей, а тут ніби «сніг серед ясного неба». Працювати, працювати та ще раз працювати — порада для UNION (BRZ). За них у даній зустрічі відзначилися двічі Іван Дячук та Роман Харін. Варто згадати й вилучення Ярослава Телятника, яке теж вплинуло на підсумковий рахунок. Висновок: 14:3 на користі фаворитів.

МФК Сервіт — 2Т (Трансбуд ТСП)
Матч, який однозначно треба передивлятися. Можливо тренерам й не до вподоби такий футбол, але вболівальникам, як раз те, що треба, «те, що лікар прописав». Якби всі матчі були наповнені такими емоціями, напевно б ми б грали й взимку у пляжний футбол. Шість на шість, якщо говорити, про рахунок в основний час. Олексій Іллічов просто врятував команду Сервіт, яка поступалася у два м’ячі до 33-ї хвилини. Дубль від «новачка» Сервіт, який у минулому сезоні захищав кольора VIT. У додатковий час, команди нас не залишили без точних ударів, тому по одному забитому, та черга була все ж рятуватися й переводити матч у серію пенальті. Дмитро Джафаров справився на всі сто. Справа дійшла по перевірки нервів, Віталій Сидоренко — чемпіон Європи 2016 зі збірною України, прочитав задум суперників, справився з власними емоціями й заліз у «чужу» голову. Він один із найкращих воротарів у пляжному футболі, воротар з великої літери, допоміг стартувати команді 2Т (Трансбуд ТСП) з перемоги!

lifecell — Катран
Згадується, останні поєдинки минулого чемпіонату, Олександр Лисюк пропускав через пошкодження, а наразі він повертається. Повертається у прекрасній формі, відзначається два рази й святкує перемогу разом з командою. До «вікторії» приклали руку, двічі Євген Гнідаш, Дмитро Шевчук та Антон Нетяга. Катран, який втратив одного з лідерів минулого сезону, забиває тричі, але цього не вистачає задля набраних очок у першому турі. Андрій Вітренко, Дмитро Макаров та Олексій Римбу — «з’їли по одній рибці в океані пляжного футболу» (забили по одному голу).

Сервіт U21 — ДЮСШ-10
Дві команди, які заскочили у розіграш в останній момент, ще й дві молоді команди…. Молоді, запальні та дуже вмотивовані команди на піску. Гостей тренує тандем гравців збірної України, лідерів FC Griffin — Дмитро Войтенко та Ярослав Заворотний. Очікувалося трішки більшого від даного протистояння. На піску переважала саме боротьба, менше красивого футболу, більше метушні. У цій ситуації, краще почувалися гравці Сервіт U21. П’ять голів вдалося забити у дебютному поєдинку господарям. Хоча й по ходу зустрічі доводилося відігруватися. Максим Степаненко, В’ячеслав Мельничук, Олександр Кравченя, Костянтин Андреев та Дмитро Давидюк відзначалися за Сервіт U21. ДЮСШ-10 класно провели стартові дванадцять хвилин, але на більше не вистачило сил. Данило Кіслов та Ілля Діжурко забили по одному голу. П’ять на два, в математиці дорівнює десять, а у нас три бали до Сервіт U21.