ЛІДЕРИ ОЧОК НЕ ВТРАЧАЮТЬ. ДЖАФАРОВ - МАЙСТЕР! МОЛОДНЯК ПОКИ ВІДСТАЄ, Підсумки другого туру відбіркового етапу , Київська Асоціація Пляжного Футболу. Офіційний сайт

Новина

10 червня

ЛІДЕРИ ОЧОК НЕ ВТРАЧАЮТЬ. ДЖАФАРОВ - МАЙСТЕР! МОЛОДНЯК ПОКИ ВІДСТАЄ

10 червня

ЛІДЕРИ ОЧОК НЕ ВТРАЧАЮТЬ. ДЖАФАРОВ - МАЙСТЕР! МОЛОДНЯК ПОКИ ВІДСТАЄ

ДЮСШ-10 — ФК MAXteam
Молодість проти Досвіду. «Жовті» не один рік, виступають в чемпіонаті столиці незламної держави. Господарі, дебютанти, які заскочили до розіграшу немов «в останній вагон». Не вистачає досвіду команді Дмитра Войтенка, моменти створюються, проте не реалізуються. Десь відчутно тремтіння ніг, яке інколи допомагає, а інколи грає проти них. Гості ж реалізували майже всі момент, особливо стосується перших дванадцяти хвилин. Була й нотка інтриги у даному протистоянні, яка тут же обігравалася вдалими діями ФК MAXteam. У підсумку рахунок на табло майорів 2:7. Голи за господарів забивали: Артемій Пінчук та Ілля Діжурко, а за «жовтих» двічі Ренат Чубов, Микита Бородавкин, Сергій Омел’яненко, Ігор Осташевский, Денис Шепітько та Борис Шило. Досвід взяв гору над молодістю. Вирок такий: для одних — досвід, для інших — три бали.

Протокол и события матча ДЮСШ-10 2 : 7 ФК MAXteam, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 08 червня
  • субота
  • 09:00
Гідропарк Арена
ДЮСШ-10
Фото гравця
Нікіта Кирильчук
Кращий гравець команди
2
7
ФК MAXteam
Фото гравця
Ренат Чубов
Кращий гравець команди

NC Beachsoccer — Сервіт U-21
Поєдинок розпочався не так, як очікували вболівальники команди NC Beachsoccer. Чи то недооцінка суперника, чи просто не йшла гра у «синіх». Дублюючий склад Сервіт, вийшли вперед вже на 10-й хвилині, але казка тривала не довго. Прикрий м’яч пропустили молоді гравці. Денис Дмитренко, намагаючись перервати атаку, поцілив прямо у сітку власних воріт. Команди пішли на перерву. Серйозна розмова. Відпочинок. Наполеглива праця. Дубль від Артема Криворучка та Нікіта Левченко й NC Beachsoccer, вже попереду та з комфортною перевагою у 3 м’ячі. Третя дванадцятихвилинка видалася найрезультативніша. Двічі Олексій Теплюк, Андрій Євдокимов, Максим Семидочний, Владислав Парубець та Олексій Кіриченко, який виправив свою ж помилку під час першого пропущеного голу. Гості ж «огризнулися», але для очок голів не вистачило. Кирило Волоха забив, а Максим Степаненко отримав вилучення за зайві емоції. NC Beachsoccer шість балів та вершина пляжного Олімпу.

Протокол и события матча NC Beachsoccer 10 : 2 "Сервіт U-21", Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 08 червня
  • субота
  • 10:00
Гідропарк Арена
NC Beachsoccer
Фото гравця
Олексій Теплюк
Кращий гравець команди і матчу
10
2
"Сервіт U-21"
Фото гравця
Кирило Волоха
Кращий гравець команди


FC Griffin — lifecell
Майстерність + довга лава запасних + Денис Сабатюк = друга перемога FC Griffin. Другий тиждень поспіль, математичний вираз повністю окреслює гру на цьому тижні. Важкий перший тайм, варто відзначити класну підготовку команди гостей. Вони робили все, що змогли. Олександру Лисюку взагалі «бравісімо», Двейн Джонсон (він же Євген Сологуб) поки не готовий на всі 100, але свою перчинку теж додав. Теж акцент на воротарях, Хмель та Монятовський добряче постаралися, але Сабатюк був кращим. Забив, підказував, керував. В’ячеслав Реуцкий вивів колектив вперед, а Лисюк під завісу тайму відквитав м’яч. Другий тайм, контроль від господарів, але лише один м’яч — Ярослав Заворотний. Третій тайм, пан або пропав — lifecell пропав. Денис Сабатюк, Дмитро Войтенко, Крістіан Турку, Іван Глуцький, гол красень з кутового прямим пострілом. Риска. 7:1. Третій тур обіцяє бути запеклим, легкої зустрічі для «червоних» не буде.

Протокол и события матча FC Griffin 7 : 1 lifecell, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 08 червня
  • субота
  • 11:00
Гідропарк Арена
FC Griffin
Фото гравця
Дмитро Войтенко
Кращий гравець команди і матчу
7
1
lifecell
Фото гравця
Олександр Лисюк
Кращий гравець команди

Альтернатива — NC Beachsoccer U-21
«Альта» зі своєю стартовою четвіркою плюс голкіпером дивує всіх суперників. Ніхто не чекав такої солідної трансферної кампанії від Костенка й Чернєва. Дуже сильний склад, багато досвідчених, які вмотивовані. Нота бене: вмотивовані доводити, пляжному футболові, що вони ще «ого-го». Розіграш з центра поля, м’яч у сітці. Ще дві атаки й знову гол. На третій хвилині вже рахунок 3:0, а на 9-й — 4:0. Підопічні Артема Криворучко оговталися, але не надовго. Горбунов у першому таймі дещо скоротив відставання. Другий тайм, менш результативним був в порівняні з першим. Олег Зборовський — 5:1. Українець бразильського походження, феєрив на піску, жонглював, підкидав м’яч на шию, фінтив, віддавав п’ятою передачі та забивав багато голів. Перегони бомбардирів чекає Олега Зборовського. Був ще гол від Валерія Чернєва, якому був не радий лише один футболіст — Руслан Козюра, так схопившись за обличчя тримався партнер Чернєва, що здалося Руслан не з «альти». (жартую) NC Beachsoccer U-21 відзначилися ще одного разу, але поки зарано боротися з Альтернативою. Дубль залишає цю можливість для основної команди. 9:2 Альтернатива здобуває три бали та продовжує йти в лідерах відбіркового етапу.

Протокол и события матча Альтернатива 9 : 2 NC Beachsoccer U21, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 08 червня
  • субота
  • 12:00
Гідропарк Арена
Альтернатива
Фото гравця
Олег Зборовський
Кращий гравець команди і матчу
9
2
NC Beachsoccer U21
Фото гравця
Назарій Горбунов
Кращий гравець команди

REZULT — UNION (BRZ)
Рівна гра, двох рівних команд. Господарі вдало підписали двох досвідчених голкіперів, які принципі зіграли. Дмитро Шульга, хоч й припустився результативної помилки на початку зустрічі, але більше виручав. Володимир Боженко, був не тільки голкіпером, а ще й бомбардиром, адже відзначає своє повернення забитим голом й перемогою «нової — старої» команди (виступав за REZULT на Viknaroff Beachsoccer Cup у 2023 році). Для господарів розпочалося все вдало, вийшли вперед, але не на довго. До 22-ї хвилини, UNION (BRZ) тримали суперників на відстані двох забитих голів. Та саме 22-га хвилина стала переломною та доленосною. Данило Акуленко, Микола Лазарев та Владлен Петльований — знищили перевагу гостей. Додав надії на перемогу «червоним» й Іван Дячук. Який отримав вилучення, й невтішна тенденція поки UNION (BRZ) отримувати у кожному матчі відбіркового етапу червону картку. Дмитро Лось відбив риску, забивши шостий командний гол REZULT. Магічна різниця у два голи, більше часу була на стороні UNION (BRZ), але бали відійдуть до підопічних Максима Войтка.

Протокол и события матча REZULT 6 : 4 UNION (BRZ), Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 08 червня
  • субота
  • 13:00
Гідропарк Арена
REZULT
Фото гравця
Данило Акуленко
Кращий гравець команди і матчу
6
4
UNION (BRZ)
Фото гравця
Іван Дячук
Кращий гравець команди

Брага — Viatec
Загадкове протистояння, рідке явище у другому турі відбіркового етапу. Брага підсилившись Олександром Якубашем здолали команду Сергія Гербута. Не без проблем, з долею удачі, але три бали відходять до господарів. Брага замикає п’ятірку найсильніших, утворену NC Beachsoccer, FC Griffin, Чемпіон 2023 та Альтернативою. Якубаш відзначився дублем вже до 14 хвилини. Сергій Курдас підхопив запал Олександра. Сергій Лузан з команди Олександра Корнійчука відіграв один м’яч вже у третьому таймі, але за 250 секунд по тому, Ярослав Хмельовський зробив рахунок 4:1. Останні хвилини вийшли нервові для господарів, Ігор Фещенко та Сергій Чепорнюк забили й перевага Браги зменшилася до мінімуму. Ризикнули й програли. Viatec намагався дотиснути суперника, та зробити цього не вийшло, ще й пропустили від Віктора Марченка. Три бали до команди господарів й пляжний Олімп зовсім поруч.

Протокол и события матча Брага 5 : 3 Viatec, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 08 червня
  • субота
  • 14:00
Гідропарк Арена
Брага
Фото гравця
Олександр Якубаш
Кращий гравець команди і матчу
5
3
Viatec
Фото гравця
Сергій Чепорнюк
Кращий гравець команди

АНРЕАЛ — 2Т (Трансбуд)
Зупиніть хтось Дмитра Джафарова. Просто щось нереальне витворює цей чоловік. Він може самотужки переграти команду, самотужки. П’ять голів на його рахунку та гірчичник. Звісно ж не без допомоги партнерів він це зробив. Директоренко прикладав сили як міг. Забив та зробив купу чорнової (невидимої) роботи для перемоги команди. АНРЕАЛ огризався як міг, але забили на три голи менше. 2Т здобуває впевнену перемогу й перші три бали відходять у копілку Трансбуд. У кожному матчі гостей, феєрить нова людина. Віталій Сидоренко — перший тур, Дмитро Джафаров — другий, але Директоренко та й там, тримав позаду чорне полотно…..

Протокол и события матча АНРЕАЛ 3 : 6 2Т ( Трансбуд ТСП ), Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 08 червня
  • субота
  • 15:00
Гідропарк Арена
АНРЕАЛ
Фото гравця
Дмитро Іванов
Кращий гравець команди
3
6
2Т ( Трансбуд ТСП )
Фото гравця
Дмітрій Джафаров
Кращий гравець команди і матчу

МФК Сервіт — TOZO PRINT
Без сенсації. Команда «посмугованих» навіть не побачила опір, на жаль. Класи команд поки різні. TOZO-PRINT, хлопці, прогресують, намагаються грати за канонами пляжного футболу найвищого рівня, але проти таких «глиб» змагатися зарано. Ймовірно, команда за яку виступає Анатолій Домбровський класифікується до другої ліги, де суперники будуть полегші й боротися команда буде на рівних. А поки 14:1, від майстрів пляжного футболу з команди МФК СЕРВІТ. Шість голів від Олексія Іллічов, головний конкурент Дмитра Джафарова за звання «Красень туру». По хет-трику мають у доробку Олександр Семенов та Максим Постолатьєв. Констянтин Демиденко та Сергій Андріїшен скоромно забили по одному разу. Гол престижу від Сергія Макарова лише підбив риску під даним протистоянням.

Протокол и события матча МФК Сервіт 14 : 1 TOZO-PRINT, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 08 червня
  • субота
  • 16:00
Гідропарк Арена
МФК Сервіт
Фото гравця
Олексій Іллічов
Кращий гравець команди і матчу
14
1
TOZO-PRINT
Фото гравця
Сергій Макаров
Кращий гравець команди

BSC “Dominos” — VPK-Поверхность ТВ
Поєдинок, який намагався подарувати нам інтригу, особливо перший тайм, який закінчився з рахунком 0:0. Голів за стартові дванадцять хвилин не побачили. Проте вже по перерві, Дмитро Дорохов відкриває лік забитих голів. Після того голи посипалися від господарів. Олег Моргун, Дмитро Дорохов вдруге, Олександр Мотринчук та Володимир Кондрашин розставили всі крапки над «І», ще в другому таймі 5:0. Третій тайм не зумів додати «перчинки» в цій зустрічі. Олександр Мотринчук на 28-ї хвилини зробив перевагу у шість м’ячів. Саме шостий дзвоник, й гості почали відзначатися. Олександр Кобельчук та Олексій Самойленко дещо розвеселили вболівальників VPK-Поверхность ТВ. Та майже миттєво, цю посмішку забрав Сергій Павельчук. 9 голів на дві команди виявилося мало, Дмитро Іваницький реалізував пенальті. 10 точних ударів, сім від BSC “Dominos”, а три від VPK-Поверхность ТВ.

Протокол и события матча BSC "Domino's" 7 : 3 VPK-Поверхность ТВ, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 09 червня
  • неділя
  • 09:00
Гідропарк Арена
BSC "Domino's"
Фото гравця
Олександр Мотринчук
Кращий гравець команди і матчу
7
3

Чемпіон 2023 — Sensum
Чемпіон не змінює чемпіонські традиції. Два матчі = шість очок, сто відсотковий показник набраних балів. На це раз, зуміли перемогти Sensum, які у минулому турі приємно здивували, але палки у колеса друге поспіль вставити фаворити не змогли, закінчилися гіляки на острові Долобецькому на Гідропарк Арені. Сім проти трьох, але до 20 хвилини, все було на тоненького, на волосині. А далі голи посипалися немов сніг взимку. Вдалося створити комфортну перевагу й дограти матч, довівши справу до перемоги. Три голи від Сергія Максимця, який став найкращим гравцем на дві команади. Олександр Самойленко, Ігор Левченко, Сергій Степаненко та Максим Сягровський забивали у володіння Ігора Байдака та Сергія Генюти. Байдак одного разу теж поцілив в рамку своїх колег з іншої команди, а двічі забив — Іванов Дмитро. Чемпіон очок не втрачає!

Протокол и события матча BSC ARTUR MUSIC 7 : 3 Sensum, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 09 червня
  • неділя
  • 10:00
Гідропарк Арена
BSC ARTUR MUSIC
Фото гравця
Сергій Максимець
Кращий гравець команди і матчу
7
3
Sensum
Фото гравця
Дмитро Іванов
Кращий гравець команди

Десна — FC STM Kyiv
Варто привітати дебютантів пляжного футболу з першою перемогою. Десна здолала FC STM Kyiv, які нам вже відомі, але з іншою назвою. Розібрали помилки минулого туру, зробили висновки та перемогли. Десна вдало провели цей тижневий цикл та заслужили на маленький відпочинок. Десна готується до виступів у першій лізі, а за «фантастичних» розкладів, навіть може опинитися у «еліті» пляжників вже в дебютному сезоні. FC STM Kyiv, ж грають у своє задоволення. Так є цілі, так є завдання. Поки не вдалося підібрати ключик до суперників, але й команди буди не подарунок. Спочатку міцний середнячок АНРЕАЛ, а зараз нахабний новачок — Десна. Як наслідок поки без очок. Загальний рахунок 9:3. Дублями вистрілили Андрій Анцибор та Артем Барібан. Олександр Хоцянівський, Олег Бондарчук, Сергій Макаренко, Андрій Огнистий та Іван Разумний теж не пішли з піску без точного удару. Вадим Стаднік, Владислав Подпрядок та Олександр Василенко — імена та прізвища футболістів, які забили за FC STM Kyiv. Нічого страшного для FC STM Kyiv не трапилося, лише другий відбіркового етапу, все може кардинально змінитися!

Протокол и события матча Десна 9 : 3 FC STM Kyiv, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 09 червня
  • неділя
  • 11:00
Гідропарк Арена
Десна
Фото гравця
Артем Барібан
Кращий гравець команди і матчу
9
3
FC STM Kyiv
Фото гравця
Владислав Подпрядок
Кращий гравець команди

Катран — Kicker
Кінцевий матч другого тижня відбіркового етапу подарував нам аж 12 голів на дві команди. Багато, погоджуюся, але чого не зробиш аби вболівальники на трибунах потішилися. «Акули», наші «чорноморські акули» вибороли першу перемогу у календарному 2024 році. Тим самим, добряче насоливши Євгену Страровойтову та кампанії. Можливо у «червоних» не вистачило емоцій, можливо мотивації, але факт є факт. Поразка й передостаннє місце у команди, яка у кінцівці минулого сезону показувала дуже змістовний пляжний футбол. Гадаю, цілком заслужено й закономірно перемогли гравці у «синьому». Бажання в очах було більше. Олексію Атлашову вдалося замотивувати команду й та понеслася вперед. Прекрасний результат для «акул». Перемога з рахунком 7:5. Дмитро Макаров та Андрій Вітренко забили по два голи. Ярослав Євдокимов, Богдан Адаменко, Олексій Римбу по одному. До когорти хлопців з дублем за Kicker увійшов Віталій Харченко. Максим Борисевич, Олександр Бульбін та Олександр Карбула відправилися до парубків «одного забитого голу»

Протокол и события матча Катран 7 : 5 Kicker, Чемпіонат 2024, Київська Асоціація Пляжного Футболу

Матч

  • 09 червня
  • неділя
  • 12:00
Гідропарк Арена
Катран
Фото гравця
Андрій Вітренко
Кращий гравець команди і матчу
7
5
Kicker
Фото гравця
Віталій Харченко
Кращий гравець команди